Diederik PrakkeDronten

    Diederik Prakke

    Meer ademen, minder vergaderen.
    Als we voelen wat is, kunnen we spreken zonder te lullen.

    Je bent welkom bij…

    Diederik Prakke

    E-mail:
    info@diederikprakke.nl

    Telefoon:
    06 4026 1928

    Praktijkadres(sen):
    De Fazant 53, 8251 MZ Dronten [primair]
    Martin Luther Kingstate 21, 6716 NA Ede

    Website: www.diederikprakke.nl

    Mijn aankomende events…

    Hoe ben je in aanraking gekomen met ademwerk?

    Een ademcoach-in-opleiding vroeg mij als proef-cliënt voor zijn certificering. Ik dacht: ‘het zal wel vage onzin zijn, maar vooruit’. Het heeft me echter enorm verrast en geraakt: onmiddellijk ervoer ik richtinggevende waarheden, en vertrouwde ik de wijsheid en zuiverheid van de begeleiding. Als cadeau aan mezelf ging ik modules volgen, met als aanvankelijk onbedoeld resultaat dat ik ook ademcoach ben geworden.

    Wat betekent ademwerke voor jou?

    Ik mediteer ruim dertig jaar en ben daar intens dankbaar om. Ook verschillende therapieën hebben me gebracht waar ik nu ben. Toch heeft de bewust verbonden ademhaling mij enorm verrast en vervuld. Tijdens een sessie vallen me vaak inzichten toe. Dan voel ik een waarheid. Zonder denken en gepieker, verandert opeens mijn perspectief – het wordt kleuriger, dieper, helderder. En dat gaat gepaard met zachtheid, liefde en vergeving. Van mezelf en anderen. Ademwerk is voor mij een sleutel om terug te komen bij waar het echt om gaat – om dat weer te voelen en te weten.

    Wat kun je bieden als ademcoach?

    Ik breng jou graag wat de adem mij brengt: terugkomen bij waar het echt om gaat. Om dat weer te voelen en te weten. Bedenken dat iedereen zijn best doet, verandert angst, woede en bittere gevoelens niet. Inzicht doet dat wel, terwijl ademen inzicht geeft. De ene keer voelt dat fijn maar heel eenvoudig, een andere keer dans je op een vulkaan en word je beloond met een spectaculair uitzicht. Hoe het ook zij, je bent wakker en open aanwezig.

    Ik werk in het bijzonder graag met mensen met vergelijkbare wonden als ikzelf, zoals grote gevoeligheid. Dat kan zich bijvoorbeeld uiten in stemmingswisselingen (bipolariteit), (meervoudige) verliefdheid en worstelingen met plek en zingeving.

    Ook werk ik graag met mensen die vanuit hun werk verlangen naar een persoonlijke, verdiepende stap in authenticiteit in leiderschap, communicatie, teamwerk, of medezeggenschap. Daar verwees mijn quote ‘meer ademen, minder vergaderen’ naar.